Vacature: officemedewerker met Adobe-skills

Avantgarden groeit. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste collega (m/v) om ons studiebureau te ondersteunen. Als office-medewerker ben je de rechterhand van de projectmanagers en help je hen bij het opstellen en opvolgen van dossiers en aanbestedingen, en de voorbereiding van klantenpresentaties.

Functie

Als office-assistant heb je een veelzijdige functie:

  • Dankzij jouw inspanningen draait ons studiebureau als een geoliede machine en kunnen de zaakvoerders en projectmanagers zich focussen op hun projecten en offertes.
  • Je maakt documenten en templates voor dossiers op in InDesign & Photoshop. Met een grafische achtergrond heb je dus zeker een streepje voor.
  • Je neemt administratieve taken voor je rekening. Daarvoor vind je je weg vlot in Microsoft Office-programma’s. Ben je taalvaardig, en kan je ook Franse of Engelstalige teksten nalezen. Goed meegenomen.

Aanbod

We bieden je een boeiende en afwisselende job in een toonaangevend (studie)bureau voor tuinarchitectuur en tuinaanleg. Avantgarden zet creativiteit en passie voor groen centraal. Je komt terecht in een divers en dynamisch team van ongeveer 35 mensen (op kantoor en buiten). Je kan starten in een voltijdse of deeltijdse functie, als freelance office-medewerker, afhankelijk van je beschikbaarheid.

Ben jij de nieuwe Avantgarden-medewerker die wij zoeken? Neem via onderstaand formulier contact op met Bart De Keyser (Chief Landscape Design).

 

Stel je kandidaat

  • Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, doc, docx.